Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@08:32:08 GMT

داستان و بیوگرافی بازیگران خون سرد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۳۶۲۶

داستان و بیوگرافی بازیگران خون سرد

فرارو- سریال خون سرد تازه‌ترین مجموعه نمایش خانگی است که کارگردانی آن را امیرحسین ترابی برعهده داشته است. سریالی که در ژانر جنایی - پلیسی ساخته شده و قرار است جمعه هر هفته در ساعت ۱۲ ظهر پخش شود. سازندگان خون سرد در مورد تعداد قسمت‌های نیز گفته اند که این سریال در ۲۶ قسمت از یک پلتفرم شناخته شده منتشر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، قصه سریال جنایی - پلیسی خون سرد نیز طبق گفته عوامل آن در مورد فردی است که عاملین پرونده‌های زن آزاری را در دام انداخته و به مجازات می‌رساند. اما آنطور که از تیزر تبلیغاتی این سریال بر می‌آید، شهرام حقیقت دوست، نقش اول خون سرد را برعهده دارد و احتمالا همان فردی است که عاملین پرونده‌های زن آزاری را شناسایی کرده و قرار است به مجازات برساند.

در این بین دیالوگ‌هایی میان بازیگران رد و بدل می‌شود و آن‌ها به ظهور یک قاتل زنجیره‌ای دیگر اشاره می‌کنند و به نظر می‌رسد که کلیت قصه پیرامون این قاتل زنجیره‌ای باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازیگران سریال خون سرد

امیر آقایی، سارا بهرامی، سارا رسول زاده، سام نوری، شهرام حقیقت دوست، لیندا کیانی و نیما شعبان نژاد ترکیب اصلی بازیگران سریال خون سرد را تشکیل داده اند.

بیوگرافی امیر آقایی

امیر آقایی، متولد ۱۰ مرداد ۱۳۵۴ در ارومیه است و از سال ۱۳۸۰ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرده است. نخستین نقش امیر آقایی در سینما در فیلم ارتفاع پست به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا بود. او با بازی در فیلم زن دوم شاید به تعبیری متفاوت‌ترین حضورش در سینما را تجربه کرد. آقایی در سریال اولین شب آرامش نیز حضور داشت و ارتباط خوبش با احمد امینی کارگردان این سریال موجب شد که در یکی دیگر از آثار احمد امینی یعنی مجموعه تلویزیونی بی گناهان ایفای نقش کند.

او با بازی در فیلم‌های چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت به کارگردانی وحید جلیلوند و کوچه بی نام به کارگردانی هاتف علیمردانی، حضور موفقی در سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر داشت. سال بعد هم در همکاری مجدد با وحید جلیلوند با فیلم بدون تاریخ، بدون امضا در جشنواره فجر حضور پیدا کرد. وی همچنین نویسندگی فیلم‌نامه فیلم آرمان شهر را نیز برعهده داشته است.

امیر آقایی سابقه فعالیت در فیلم و سریال‌هایی همچون بادیگارد، شیفت شب، درخت بلوط، حریم شخصی، کوچه بی نام، شنای پروانه، رقص روی شیشه، آقازاده، دیدن این فیلم جرم است و آرمانشهر را در کارنامه هنری خود دارد.

از جمله افتخارات او می‌توان به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر و کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در پنجمین دوره انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران اشاره کرد.

بیوگرافی سارا بهرامی

سارا بهرامی، متولد ۲ بهمن ۱۳۶۱ در اصفهان است که از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را با حضور در فیلم تهرون آغاز کرد. او فارغ التحصیل رشته تئاتر است و از ۹ سالگی با ثبت نام در کلاس‌های تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وارد این عرصه شد.

سارا بهرامی که در در نمایش هایی، چون راهزنان، متولد ۱۳۶۱، اگر، هم هوایی و مخمصه بازی کرده است، در سال ۱۳۹۲ با بازی در مجموعه تلویزیونی پروانه به شهرت رسید. او در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم دارکوب موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

از دیگر آثار او می‌توان به حرفه ای، خانه‌ای در خیابان چهل و یکم، جمشیدیه، دارکوب، لتیان، گیتا، ایتالیا ایتالیا، کرگدن، هزارپا و سرکوب اشاره کرد.

بیوگرافی لیندا کیانی

لیندا کیانی، متولد ۲۳ شهریور ۱۳۵۹ در آبادان است. او فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۸۶ با بازی در مجموعه تلویزیونی ساعت شنی آغاز کرد و توجه مخاطبان، منتقدان و فیلم سازان را به خود جلب کرد.

لیندا کیانی علاوه بر سینما و تلویزیون تجربه حضور در تئاتر را هم داشته است. او در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۵ در نمایش‌های گستره سکوت و یافت‌آباد ایفای نقش کرده است. از جمله سوابق هنری او در شبکه نمایش خانگی نیز می‌توان به نقش آفرینی در سریال مانکن اشاره کرد.

لیندا کیانی سابقه نقش آفرینی در آثاری همچون آقای هفت رنگ، ناسپاس، گاو زخمی، ماجرای نیمروز، انزوا، اکسیدان، خجالت نکش، چشم و گوش بسته، زعفرانیه ۱۴ تیر، پالتو شتری و دیدن این فیلم جرم است و بازیوو را در کارنامه هنری خود دارد.

بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

شهرام حقیقت دوست، متولد ۲۷ اسفند ۱۳۵۱ در رشت و دانش آموخته کارشناسی رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی است. او بازیگری را از سال ۱۳۷۳ و با پسر کارون امیر دژاکام شروع کرد و با بازی در سریال مهر خوبان در سال ۱۳۷۴ به تلویزیون آمد.

اولین تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست نیز بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی به کارگردانی داریوش مهرجویی بود. بازی روان او در سریال خط قرمز باعث شد که اصغر فرهادی برای بازی در یکی از قسمت‌های سریالش یعنی داستان یک شهر ۲ از او دعوت کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال خون سرد شهرام حقیقت دوست لیندا کیانی سارا بهرامی امیر آقایی خون سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی

جوین‌وست مولف «چرندنویسی در رسانه‌ها» می‌گوید که در شلوغ بازی‌ها هدف این است که «به جای انتقال یک داستان منسجم، مخاطب با تعداد زیادی داستان، کاملا گیج شود.»

اصطلاح «شلوغ بازی رسانه‌ای» معانی مختلفی دارد؛ جلب کردن توجه رسانه‌ها به یک موضوع خاص، به ویژه زمانی که هدف، جلب نظر عمومی یا ایجاد حاشیه باشد، یا ارائه تصویری نادرست از واقعیت در اخبار و گزارش‌ها برای گمراه کردن مخاطب از جمله دلایل شلوغ بازی رسانه‌ای است. در ادامه برخی از رایج‌ترین دلایل آورده شده است:

جلب توجه: در دنیای شلوغ رسانه‌ها، سازمان‌های خبری همیشه در حال رقابت برای جلب توجه مخاطبان خود هستند. یک راه برای انجام این کار، گزارش اخبار به گونه‌ای است که جنجالی یا هیجان انگیز باشد، حتی اگر کاملاً دقیق نباشد.

افزایش رتبه‌بندی: رسانه‌ها در حال رقابت برای افزایش رتبه‌بندی خود هستند. اخبار جنجالی می‌تواند تعداد بینندگان یا مخاطبان را افزایش دهد، که می‌تواند منجر به افزایش درآمد از طریق تبلیغات شود.

پیشبرد یک دستور کار خاص: برخی از رسانه‌ها از راهبرد شلوغ بازی برای پیشبرد یک دستور کار خاص یا هدفی مشخص شده، مانند حمایت از یک فرد یا جریان خاص یا برای تخریب و سیاه نمایی استفاده می‌کنند.

برای مصون ماندن در مقابل شلوغ بازی‌های رسانه‌ای و کاهش احتمال فریب خوردن، باید اخبار را از منابع خبری معتبر دریافت کنیم، همچنین با بررسی اخبار از منابع مختلف و بسنده نکردن به یک منبع خبری، تصویری کامل از داستان به دست آوریم.

همیشه در خاطر داشته باشیم که نباید اخبار را کورکورانه قبول کرد بلکه محتوای خبری را با دید انتقادی بررسی کرده و جانبداری رسانه‌ای یا عدم دقت تولیدکننده محتوا را نیز در نظر بگیریم. اگر مطلبی یا تصویری در یک خبر مشکوک به نظر می‌رسد، قبل از اشتراک‌گذاری با دیگران، آن را بررسی کنیم.

به عنوان مثال هیاهوی بی‌بی‌سی فارسی در ماجرای نیکا شاکرمی برای القای یک سند دروغ، با توجه به تناقضات گزارش این رسانه، در نهایت رسوایی بی‌بی‌سی را در پی داشت و باعث تمسخر و کاهش اعتبار این رسانه شد.

در سال ۲۰۱۷ نیز دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت ایالات متحده ادعا کرد که رسانه‌ها «دشمن مردم» هستند. این ادعا نمونه‌ای از نحوه استفاده از شلوغ بازی رسانه‌ای برای تضعیف اعتماد به رسانه‌ها و دشوارتر کردن مردم برای دسترسی به اطلاعات دقیق است.

همچنین در سال ۲۰۱۶ یک داستان جعلی در مورد پیتزاگیت، یک حلقه قاچاق جنسی کودکان که توسط مقامات عالی رتبه دموکرات اداره می‌شود، در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد. این داستان هیچ پایه و اساسی در واقعیت نداشت، اما به طور گسترده توسط برخی رسانه‌ها به اشتراک گذاشته شد. این داستان نمونه‌ای از نحوه استفاده از شلوغ بازی رسانه‌ای برای انتشار اطلاعات نادرست و گمراه کردن مردم است.

در سال ۲۰۲۰ نیز شیوع COVID-۱۹ منجر به افزایش اطلاعات نادرست و شلوغ بازی رسانه‌ای در مورد ویروس و نحوه انتشار آن شد. برخی از مردم ادعا می‌کردند که این ویروس یک فریب است، در حالی که برخی دیگر بر این باور بودند که توسط دولت چین ایجاد شده است.

این اطلاعات نادرست منجر به سردرگمی و ترس گسترده شد، به نحوی که برخی مردم از اقدامات احتیاطی لازم برای محافظت از خود و دیگران در برابر ویروس خودداری کردند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • داستان شگفت انگیز دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا؛ قرار نبود اینجا باشی
  • بهترین سریال‌های کره‌ای در ژانر ماورائی؛ از «ورطه» تا «جهنم»
  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • پایان داستان امباپه و پی‌اس‌جی در چمپیونزلیگ
  • بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی
  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی